Pups


 We verwachten eind januari puppy's!
Lees eerst 'onze werkwijze' 

 

We plannen geen bezoekjes meer. U kunt zich eventueel nog aanmelden voor wacht/mailinglijst. Zie onze werkwijze.We zoeken een gastgezin voor een reu pup. Kijk voor meer informatie: Gastgezin


nest van Blacky maart 2019 (met Saartje helemaal links, zalmkleur bandje)
nest van Blacky maart 2019 (met Saartje helemaal links, zalmkleur bandje)

 Stamboom pups Saartje x Beer (voor meer foto's van Beer naar onderen scrollen)

 CH The Peatcutter's Dream Big  CH Tartan's Eagle One For Bullsaints  CH Dox Stoneridge Bosco Blend
 Tartan's Little Rascal of Cana Ra
 CH High Rollers Shake Ya Bum Bum  CH Digger del Paese
 Curio Perl iz Mira Antallis
 The Peatcutter's French Kiss  FR LUX GB CH Lenny Kravitz Des Hauts De Gaumont  CH Costog Mompessons Home Bru
 I'm-So-Beautiful Des Hauts De Gaumont

 The Peatcutter's Black Rose

 CH Kublaikhan Of The Bumble Barns
 CH High Rollers Shake Ya Bum Bum

Foto's zwangerschap Saartje (klik op foto voor datum)

Echo Saartje. Middenin (donkere vlek) vruchtzakje met daarin foetus. Hieronder een video van de echo. De zwarte vlekjes zijn vruchtzakjes.
Echo Saartje. Middenin (donkere vlek) vruchtzakje met daarin foetus. Hieronder een video van de echo. De zwarte vlekjes zijn vruchtzakjes.

Meer foto's van de vader van de pups


Kijkt u eens onder 'vorige nesten' en op facebook (onder albums) voor leuke foto's van de nestjes die we gehad hebben!

 

 Meer informatie over onze werkwijze en over de bullmastiff vind u onderaan deze pagina.

nest van Neeltje september 2018
nest van Neeltje september 2018

Waar moet u opletten bij aankoop gezonde en sociale pup?

Goede informatie ontbreekt helaas voor mensen die een pup uit een gezond en sociale oudercombinatie willen. Daarom heb ik wat verzamelt én ook wat het ons kost om een goede combinatie te maken.
Klik op deze zin voor de info.


WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN ALS FOKKER?

 • We geven pupkopers die dat willen goede begeleiding.
 • We zijn altijd bereikbaar voor vragen en/of advies.
 • We voegen u toe aan onze geheime facebookpagina en zo kunt u ook zien hoe de broers/zussen uitgroeien.
 • We proberen elk jaar een terugkomdag te organiseren.

WAT KUNT U VAN DE PUP VERWACHTEN

 • goed verzorgd en gesocialiseerd 
 • groeit in huis op met alle huiselijke geluiden
 • heeft 1e puppy enting gehad 
 • is ontwormd
 • is gechipt en geregistreerd 

WAT KRIJGT DE PUP MEE

 • FCI Stamboom (Raad van Beheer)
 • Europees paspoort 
 • Chip 
 • DNA profiel 
 • Koopcontract met 12 maanden garantie op erfelijke aandoeningen. Dit wel onder de voorwaarde dat u zich gehouden heeft aan onze adviezen voor de opgroeiende pup. Deze adviezen bespreken we uiteraard en krijgt u in een mapje mee als de pup 6 weken oud is. Zo heeft u nog 2 weken om dat rustig door te lezen voordat de pup komt.
 • zak (15 kg) puppybrok 
 • natuurlijk een leuk puppypakket

WAT VERWACHTEN WIJ VAN DE PUPKOPER

 • Dat als u geen ervaring met het ras heeft; dat u zich goed heeft verdiept in de eigenschappen van het ras
 • U voldoende tijd heeft voor de hond 
 • U de financiële middelen heeft om de hond te onderhouden (erg belangrijk bij een grote hond) 
 • Dat u de hond zorgvuldig laat opgroeien d.w.z: goede voeding en de juiste beweging
 • Dat u heel veel liefde en geduld heeft voor de hond (zijn leven lang)

Onderstaand onze kennelregistratie bij Raad van Beheer. Hierdoor krijgt de pup ook een hele mooie stamboomnaam!

Een beetje humor mag niet ontbreken bij de bullmastiff! Maar er staan echt wel herkenbare dingen in:
Test of u geschikt bent voor een Bullmastiff?
Ga eens wandelen op straat met 1 arm zover mogelijk uitgestrekt. Probeer na een aantal passen om je arm nog iets verder uit te strekken. Zeg met een vriendelijke stem 'volg'. Roep nu een aantal keren wat harder het commando 'volg'. Schreeuw nu een keer 'stop nu eens met trekken', negeer de blikken van de voorbijgangers!
Vergeet de luxe BMW maar en koop gelijk een stationwagen. Koop wat hondenkoekjes en botjes. Stamp de koekjes fijn op de bekleding van de stoelen en ook in de achterbak. Gooi de botjes los in de auto. Ga naar de kapper en vraag daar of u het vloerafval van de afgelopen week mee mag nemen. Strooi dit in grote hoeveelheden in de auto over de bekleding, maak nu met modder nog een paar mooie afdrukken op de bekleding. Maak met een hark nog wat krassen op de buitenkant van de auto. Zo....Perfect!
Maak u klaar om weg te gaan. Probeer zo stilletjes mogelijk weg te sluipen. Loop tot halverwege het tuinpad, kom dan terug. Probeer het vijf minuten later nog eens. Ga maar weer terug. Zet de radio aan en maak kalmerende geluiden. Probeer het nog eens. Ga maar weer terug en bel de visite maar op of ze naar jou toe komen in plaats van u naar hen!
Heeft u net de tuin zomerklaar, vraag dan aan uw buurkinderen in de tuin te komen voetballen!
Oefen eens om op niet meer dan 1/8 van uw stoel te zitten. Probeer verschillende manieren uit om een kopje koffie op de leuning te laten balanceren. Probeer eens om stilletjes een koekje erbij te eten. Geef het maar op en strooi de rest van de kruimels uit over de zitting van de stoel!
Bind twee vorken aan de hondenriem en hang deze aan de deurknop. Probeer meerdere malen om de riem stilletjes te pakken. wanneer de vorken rinkelen, krabt u zichzelf hard aan uw schenen met de vorken. Herhaal deze procedure meerdere keren!
Als er visite binnenkomt laat deze op de bank gaan zitten, gooi gelijk een zak met aardappelen van 55 kilo op hun schoot en wrijf meerdere malen met een natte spons in hun gezicht!
Ga eens oefenen om iets heel snel uit de ijskast te halen. Bedenk van te voren precies wat u hebben wilt en sluit gelijk de deur van de ijskast weer. Duurt dit langer dan 10 seconden, dan bent u helaas de inhoud van de koelkast voor een groot gedeelte kwijt!
Hoe went u er aan hoe het huis eruitziet als u aan het schoonmaken bent? Begin met het zemen van de ramen. Zijn ze schoon? Prima, maak nu uw handen lekker vet en doe ze tegen de ramen. Herhaal dit minstens twee keer per dag.
Maak met een stofzuiger de vloer schoon, pak daarna een pot met zand en strooi deze over de vloer heen. Maak de vloer nu weer schoon. Herhaal dit ook minstens twee keer per dag!
Om eens te ervaren hoe uw nacht eruit ziet als u een Bullmastiff heeft, ga dan om tien uur 's avonds naar bed. Zet de wekker op middernacht en gooi uzelf met geweld op de grond. Leg een zware zak met aardappelen op het dekbed en probeer weer om onder de dekens te komen. Zet de wekker op half zes en sla net voordat u wakker wordt uzelf in uw gezicht met een natte spons!
Kunt u tegen de rotzooi die een Bullmastiff maakt? Omdat uit vinden probeert u het volgende......... Zorg eerst dat u heel uw huis schoon hebt gepoetst. Gooi een emmer met modder over de net gedweilde keukenvloer. Smeer de rest van de modder aan de zijkant van de keukenkastjes, van de koelkast en van de oven. Maak ook met modder een paar voetstappen op de vloerbedekking in de woonkamer en in de hal. Steek uw vingers in een bloempot en veeg ze daarna af aan de muur. Zo, hoe vind u dat er uit zien?
Heeft u na dit gelezen te hebben nog geen zenuwinzinking? Neem dan gerust een een Bullmastiff !!